Next Step Challenge

Vandvagt ApS deltog i Next Step Challenge 2018, hvor de sammen med 27 andre blev udvalgt blandt 1400+ mulige deltagere. Dette satte gang i fem måneder der bestod af intensivt arbejde i udvikling af firmaet og det næste “step” – og så endte Vandvagt ApS med at stå på podiet da finalen endelig løb af stablen. Herunder har vi samlet forskelligt materiale omkring forløbet.

Next Step Challenge video – Vandvagt:

Vandvagts Case – Next Step Challenge: “Undgå vandspild og ekstra udgifter” – Skrevet d. 6. juni 2018 (nextstepchallenge.com)

At lukke døren når du forlader hjemmet eller din virksomhed, og føle sig i trygge hænder er afgørende. I en tid hvor smart home løsninger bliver et større og større must for forbrugerne, og en lang række virksomheder har behov for intelligent overvågning yder Vandvagt den ekstra vigtige service. Men udvikling er i fokus for ejerne bag Vandvagt, og derfor har parret taget tyren ved hornene, og er nu en del af Next Step Challenge programmet.

Med stort fokus på at kommercialisere deres virksomhed, skabe øget synlighed blandt kunderne, og sikre sig en større bid af markedet, er de med stor entusiasme og tårnhøjt engagement i rivende udvikling i selve programmet.
”Vi ser en stor værdi i udefra kommende input, at få det hele vendt lidt på hovedet, blive udfordret ift. vaner, strategi og den kommercielle verden er afgørende for at skabe en kunde base som kan sikre os skala i fremtiden.” forklarer Torkild Møller Jensen, direktør og indehaver af Vandvagt.

En mangeårig teknisk erfaring skal kombineres med kvalificeret input udefra, både i forbindelse med virksomhedens vækst strategi, men også team mæssigt og kommercielt.

Torkild Møller Jensen forklarer:
”Igennem årene har vi prøvet en del, både i form af konsulenter og ansættelser af medarbejdere. Men vi er ikke nået til den helt rigtige løsning for Vandvagt. Next Step Challenge programmet kan andet og mere end de gængse tilbud. Her får vi rådgivning skræddersyet til lige præcis vores virksomhed, og der bliver fra dag et udfordret og sat fokus på vores behov. Særligt vores advisory board og adgangen til de kommercielle ressourcer i programmets team er guld værd for os”.

Med et professionelt Advisory Board er Vandvagt sikret god sparring gennem hele forløbet. Boardet for Vandvagt består blandt andet af

Hans Henrik Knudsen – Vice President, Energy & Utility at KMD

Kristian Livijn – Head of Strategic Innovation at SE Energy & Climate

Peter Elvekjær – Technical Consultant – Grundfos

I forbindelse med vindertitlen, var der også nogle begrundelser for hvorfor Vandvagt netop blev kåret som vinder af “Energieffektive Teknologier 2018”:

Artikler

Du kan læse mere om Next Step Challenge og Scale-Up Denmark på deres linkedin hvor de blandt andet også har lavet flere opslag omkring forløbet.