Vandvagt ApS sikrer Hjørring Kommune

Vandvagt ApS sikrer Hjørring Kommune – i hvert fald hvad lækagesikring angår!

Hjørring Kommune har siden 2014 investeret i sikring af brugsvand og fjernvarme på bl.a. rådhuset, på skoler og på plejehjem. I løbet af foråret er monteret yderligere sikring af alle offentlige børnehaver. Med opkobling til VV Connect sikrer man, at der er forbindelse til Vandvagten. Således kontaktes den enkelte installation en gang i døgnet, og er der ikke reaktion ved andet forsøg, gives besked til serviceleder. Kunden har hermed en sikkerhed for, at Vandvagten er på Vagt.

I øjeblikket serviceres de tidligere monterede vandvagter, mens der samtidig opgraderes til 2018 vers.

Hjørring Kommune minimerer risikoen for store vandskader og sparer samtidig på det daglige vandforbrug. Kommunen har således valgt aktivt at gøre noget ved unødigt overforbrug.

Læs også artikel fra Tårs Skole, hvor serviceleder Henrik Simonsen fortæller om sine erfaringer med Vandvagt lækagesikring (Det skader ikke at spare, Marts 2018). Her har man eksempelvis ændret de tidligere procedurer, hvor alle toiletter blev gennemgået systematisk. Nu kan man nøjes med at gå efter fejl, når der opstår sivninger, og man har således effektiviseret arbejdsgange.

Vandvagt ApS sikrer alle former for vand- og fjernvarmeinstallationer.