Hvad er en Vandvagt?

Vandvagt er et intelligent overvågningssystem, der overvåger vandforbruget og forhindrer spild og vandskader på bygninger, installationer, møbler og indbo.

Vandvagt er et dansk produkt og en grøn teknologi, der egner sig til parcelhuse, fritidshuse, landbrug, industri og kommunale bygninger.

Vandvagts produkter bruges til både overvågning af brugsvand og fjernvarmeforsyning, eller en kombination af begge. Produkterne kan tilpasses med ekstratilbehør, der dækker dine behov.

Vandvagt blev i sommeren 2018 udvalgt som den mest lovende, skalérbare virksomhed inden for Energieffektive Løsninger i vækstprogrammet, Scale Up Denmark. Vandvagt deltog via Next Step Challenge i Esbjerg. Du kan læse mere om Vandvagts oplevelse i projektet her.

Du kan læse mere omkring Vandvagts forskellige anvendelsesmuligheder og produkter herunder, samt vælge din Vandvagt ud fra dine tilvalg og ønsker. Du kan også beregne hvad et evt. vandspild kan komme til at koste, skulle det opstå.

overvågning vandvagt

Få hjælp fra en af vores eksperter

Har du lyst til at høre mere om hvordan du kan spare på vand og varme, samt beskytte dig selv mod uforudsete vandskader? Måske vil du gerne kunne holde mere øje med dit vandforbrug?
Så tag kontakt til en af vores eksperter. Vi er altid glade for at hjælpe dig!