VANDVAGT PATENT VEDR. FJERNVARME MED BANEBRYDENDE TEKNIK Sikkerhed 24 / 7 / 365

Så er fyringssæsonen igang igen! 

Målet med VUSF er at forbedre målinger på sivning af fjernvarmevand i alle varmesystemer tilsluttet de offentlige varmeværker, at lave forfinet sivningskontrol under drift uden afspærring af retur, og at foretage måling uden fejlalarmer.

Vandvagt ApS’ patenterede løsning sikrer kontinuerlig kontrol af sivning på fjernvarme med kontroltal, time for time.

Varmeanlægget skal ikke lukkes for kontrol, når man anvender Vandvagt varmesikring. Dette betyder, at sikkerheden er den samme – vinter som sommer (ved temperaturer under 5 grader Celsius må varmeflader ikke afspærres pga. risiko for frostsprængning).

Andre systemer er afhængige af ultralydsmålerens minimum cut off: Vi er i stand til at finde sivninger langt under dette minimum.

Vandvagt sikkerhedssystemet påvirker ikke verifikation vedr. aflæsning til fjernvarmeværket.

Abonnement på VV Connect indebærer kontrol af, at Vandvagten er online – dvs. at Vandvagt hotline automatisk pinger jeres Vandvagt en gang i døgnet, og er der ved 2 pings ikke forbindelse, bliver kunden kontaktet. Det er sikkerheden for at Vandvagten er på vagt!

Med abonnementet har hvert system sin egen hjemmeside med et væld af muligheder: Alarmer og fejl registreres omgående, der vises log med intervaller ned til hvert 5. minut over forbruget. Kommandoer og hændelser er dokumenteret, og det er muligt at foretage alle justeringer fra hjemmesiden. Hjemmesiden kan også betjenes via smartphone.

Opkobling sikrer ligeledes, at alle parametre kan tilpasses i indkøringsfasen fra Vandvagt ApS. Systemet følges i opstarten, og indstillingen tilpasses forbruget meget nøje.

Forsikringsselskaberne bekræfter og godkender Vandvagt ApS som leverandør.

Kontakt for yderligere information:

Vandvagt ApS
Sejlhøjvej 3, DK-7700 Thisted

Fast +45 97922828
Mobil +45 40324812 – Torkild

Mød os på de sociale medier!