Hvad er Vandvagt

Når man først hører om Vandvagt, kan det være svært at forestille sig hvilken slags service eller hvilke produkter vi leverer. Selv i dag får vi mange mails, hvor man spørger om vi ikke kan installere rørsystemer, men det arbejder vi desværre ikke med. Derimod arbejder vi med en drøm om at beskytte vores kunder mod vandskader.

Jeg fik idéen, da jeg har startede mit autoværksted. Økonomien var under pres, og jeg var bange for at en vandskade kunne ødelægge mit nye udstyr og dermed min virksomhed.
– Torkild Møller Jensen / opfinder

Derfor har vi udviklet et produkt, som kan overvåge og kontrollere dit vandforbrug. Idéen er simpel; når du har et rør der sprænger, så sætter Vandvagten en stopper før alt bliver ødelagt af vandet. Du kan sammenligne en Vandvagt med selen i din bil, der sikrer dig, når du har mest brug for det. I dag har vi mere end et dusin produkter, der kan hjælpe dig med at spare penge og bekymringer over uventede vandskader. Vores produkter giver dig sikkerhed, kontrol over dit vandforbrug og ikke mindst: du kan spare penge på dine forsikringer.

Vores mission er at beskytte flest mulige bygninger i Danmark, så vandskader bliver historie. For at give en endnu bedre forståelse for Vandvagt-konceptet, har vi lavet en lille video, der forklarer, hvad du kan bruge en Vandvagt til.

Vandvagt er en dansk opfindelse og stadig i dag er produktionen i Danmark, fordi det er vigtigt for os at levere kvalitetsprodukter til vores kunder.