Lækagesikring til erhvervet

Sikring mod downtime og ekstra regninger på grund af vandskader

For dig i erhvervet kan vandvagten være mere end blot en lækagesikring. Den kan også være et redskab, der giver dig meget mere tryghed og overblik, når det kommer til at holde øje med vandforbruget i din bygning, hvad end det handler om kontorbygninger, lager, hotel, eller noget helt fjerde.

Hvis uheldet er ude, skal der ikke meget til, før vandskaden kommer til at koste mange penge. Alt afhængigt af lokalerne, kan der være tale om genhusning, og erstatning af dyrt inventar og udstyr. På et lager, kan mange varer være helt ødelagte. På et hotel kan en vandskade betyde både nedlukning, ombygning og genhusning I en længere periode, og det kan komme til at koste rigtig mange penge.

Sådan sikrer Vandvagt dit erhverv

Med en vandvagt slipper du helt for postyret. Uanset om du udlejer kontorlokaler, styrer et hotel eller har en lagerbygning, hvor der hele tiden er travlt, så behøver du ikke bekymre dig om vandskader, fordi vandvagten holder øje med det hele for dig. Du får mere overblik over vandforbruget og kan endda spare penge – hvis der er et løbende toilet eller en dryppende vandhane (altså sivning), kan vandvagten lukke for vandet og give dig besked.

Læs også om, hvordan Vandvagt har skabt tryghed i en travl hverdag for blandt andet Hotel Thisted

Med VVConnect har du mulighed for et tovejskommunikationssystem med vandvagten – dvs. at du kan være på farten og samtidig tage stilling til de alarmer og beskeder, som sendes til dig via mobilen.

Du kan til enhver tid lukke/åbne for vand og varme fra din mobiltlf.
Derudover kan du holde øje med dit vandforbrug via diagrammer og tilpasse indstillingerne derefter.

Til en vandvagt kan tilkøbes forskelligt ekstra udstyr, så din vandvagt tilpasses dig og din situation. F.eks. kan den kobles op til ABA, så den ikke slukker for vandet i tilfælde af brand – eller AIA, hvor automatisk lukning for evt. vandforbrug startes, når tyverialarmen aktiveres, dvs. ingen personer i bygningen = ingen vandforbrug.

Vandvagt kan sikre både brugsvand og fjernvarme, separat og som kombineret anlæg. Den holder øje med de skjulte rør, så du kan koncentrere dig 100% om din virksomhed, uden bekymringer. Selv når du ikke er til stede, skal den nok passe godt på dine ting og lokaler.

Hos mange forsikringsselskaber kan du i øvrigt få rabat på forsikringen, når du har installeret en vandvagt.

Hotel Thisted
Vandvagt har blandt andet sikret Hotel Thisted
Med Vandvagt kan de store lagerbygninger sikres, uden besvær.

Opsummering

Kort sagt kan en vandvagt gøre en masse ting for dig som erhvervsdrivende – skab dig et overblik her:

  • Lækagesikring
  • Undgå vandspild, beskyt miljøet og spar penge samtidigt – og uden at røre en finger.
  • Sikring af både brugsvand og fjernvarme
  • Sikring af udstyr, inventar og lokaler
  • Tilpasning til dit system: mulighed for opkobling til tyverialarm og brandalarm – læs mere her: tilvalgsfunktioner og ekstra tilbehør
  • Forsikringsrabat

Hent den lille brochure

Her kan du blandt andet læse mere om:

  • Fordelene ved en Vandvagt i erhvervet
  • Overblik over dit vandforbrug
  • Besparelser med en Vandvagt