Anbefalinger af Vandvagt

Her kan du læse de anbefalinger af Vandvagt, som eksisterende kunder har givet – og se hvad de mener om Vandvagt ApS og vores læksikring.

Vandvagt giver et godt overblik, og gør det muligt at reagere døgnet rundt. På en ferie til Italien fik jeg eksempelvis en melding om et sprængt vandrør på skolen. Der ringede jeg så til en teknisk service-medarbejder, der kunne tage hånd om problemet. Den slags giver en god mavefornemmelse, og at der kan gøres noget ved sagen med det samme, fortæller Henrik Simonsen fra Tårs Skole.

HENRIK SIMONSEN, SERVICELEDER – Tårs Skole, Hjørring Kommune

VANDVAGT-løsningen giver ro i maven – og det er vigtigt!

KLAUS BÆCH, LANDMAND – Løsning

Den primære årsag til at jeg har investeret i en VANDVAGT-løsning er tryghed! Faktisk har jeg haft denne løsning i små 10 år. Det giver en ro i sindet, at jeg ved, at VANDVAGT automatisk lukker for vandet, hvis et vandrør sprænger, eller der opstår en stor sivning. Det værste scenarie vil jo være, at svinene dør!

MARTIN BACH DISSING, LANDMAND – Nordfalster

Vandvagt er et intelligent system, som gør det muligt at styre vandforbruget meget præcist. Vi bruger i høj grad vandvagten til at opspore defekter rundt omkring på den store skole. Vi har haft en utæthed på biblioteket, og her slog systemet automatisk fra med det samme. Det kunne have ført til en meget stor skade, hvis vi ikke var blevet sikret på forhånd.

GUNNER ANDERSEN, TEKNISK SERVICELEDER – Mølleskolen I Ry, Skanderborg Kommune

Man sætter to lyse hoveder sammen. De opfinder et genialt produkt. De får det også beskyttet via patentanmeldelse. Efter endt produktmodning er de klar til at bestorme det danske marked.

ANONYM – Berlingske Business

Flere gange – har installationen bestået sin prøve korrekt. Som den dag, jeg ikke fik lukket ordentligt for haveslangen, så der sivede en stille strøm. Uden Vandvagten kunne der sagtens være gået dagevis, før miseren var blevet opdaget.

ANNETTE HARTUNG – Ingeniøren