VV820

Denne vandvagt fåes udelukkende som skabsmodel, og styrer vandsikring. Den indeholder avanceret software, således at alle gældende parametre i systemet kan indstilles. Vandvagtens system består af fire kanaler, med tre kanaler til vand. Via vandkanalerne, kontrollerer systemet om der er utætheder i vandrørssystemet. Samtidigt refererer den til de forskellige typer alarm i vandsikringssystemet; sivning, flow og sprængning. Vandkanalerne tilsluttes medfølgende vandmåler og ventil, og kan også forbindes med centralvarmeanlæg, hvis man har det.

Sidste kanal i vandvagten er til switch – en kontakt. Kanalen er beregnet til tilslutning af de forskellige tilbehørsmuligheder, der fåes hos Vandvagt. Switchsystemet vil tjekke om kredsen i for eksempel en fugtsensor tilsluttet til systemet er afbrudt (dvs. at fugtsensoren har opdaget vand). I tilfælde at kredsen er afbrudt, vil vandvagten melde alarm. Der er også muligheder for brandsikring og sammenføjelse af forskellige andre alarmer i bygningen (brandalarm eller indbrudsalarm). De forskellige typer tilbehør kan der læses mere om i afsnittet omkring Vandvagt’s tilbehør.

I denne vandvagt, er der forskellige muligheder for kommunikation, der vedrører enten kontakt via SMS eller LAN (internet), eller blot ved en akustisk form for alarmgivning der tilsluttes maskinen.