VV810

Denne vandvagtmodel understøtter også vandsikring, og fåes i som en boksmodel. Den indeholder avanceret software, som de fleste andre produkter fra Vandvagt, som muliggør at parametrene i vandvagten kan indstilles. Systemet består af fire kanaler, hvoraf to af disse går til vand. Disse kanaler kontrollerer om der er utætheder i vandrørssystemet i bygningen, og referer til de forskellige sikringsmuligheder, som er i vandvagten; sikring mod sivning, flow, samt sprængningskontrol. Disse to kanaler tilsluttes til medfølgende vandmåler og ventil. Har man centralvarme, er det muligt at slutte dette til vandvagten via en af disse vandkanaler.

De to andre kanaler tilhørende modellen er til switch – kontakter. Disse kanaler er beregnet til tilslutning af forskelligt tilbehør, der fåes til vandvagten. Dette system vil tjekke om kredsen i for eksempel en fugtsensor tilsluttet til systemet er afbrudt (dvs. at fugtsensoren har opdaget vand). I tilfælde at kredsen er afbrudt, vil vandvagten melde alarm. Tilbehøret gælder blandt andet den nævnte fugtsensor, samt andre tilvalgsmuligheder, som skal have indflydelse på systemet. Dette kan der læses mere om i afsnittet omkring Vandvagt’s tilbehør.

I denne vandvagt, er der forskellige muligheder for kommunikation, der vedrører enten kontakt via SMS eller LAN (internet), eller blot ved en akustisk form for alarmgivning der tilsluttes maskinen.