VV375/376 styrer vandsikring,
der dækker over følgende tre alarmer:

  • sivning
  • flow
  • sprængning

Når vandvagten giver alarm, vil den give besked via lysdioderne i displayet. Herefter kan man manuelt åbne for vandet igen. Vandvagten vil melde når der bliver brugt vand, via en af lysdioderne i systemet – denne blinker i takt med vandets hastighed, og vil derfor sommetider se ud til at blinke konstant når der tappes vand. Opstår der en situation hvor man har brug for større vandmængder end det angivne antal liter, der er indstillet i systemet, er det muligt at neutralisere vandvagten manuelt. Denne annullering af systemet vil vare en time, hvorefter vandvagten automatisk vil vende tilbage til programmet.

VV375/376 har én fast indstilling når systemet bliver indstillet til “Ferie”. Her er 10L tilladt af gangen. I vandvagten er der forskellige  indstillingsniveau. Dette er for at sikre optimalt, og samtidigt undgå at vandet lukkes af systemet mens man f.eks. er i bad. Den tilladte vandmængde kan indstilles til følgende værdier; 50, 100, 150, 200, 300 eller 400 l pr. Aftapning, og gøres manuelt.

Det er for brugeren muligt at teste de forskellige funktioner i vandsikringssystemet. For et eksempel kan systemet sættes på ferie-indstillingen, hvorefter man tester om vandet lukker efter de angivne 10 l vand. Så skal man blot huske at sætte vandvagten tilbage på de normale indstillinger igen. Monteringen af VV375-276 skal foretages i en fagmand, og altid indendøre. Efter montering, kan vandvagten indstilles.

 

Kontakt os for at høre mere.